HULDRA RECORDS

Foto: Audun Munthe

Historikk

Medlemmene i Huldra har en fortid fra gruppa “HEAVEN”.

“HEAVEN” herjet på norske radiostasjoner på slutten av 80`tallet.Gruppa plasserte seg 10 uker på 1. plass på norsktoppen med balladen “TAKE ME BACK”.Etter et par år`s turnering ble Heaven oppløst.

I ettertid har 3 av de tidligere medlemmene jobbet tett sammen med låtskriving. Våren-99 begynte de å skrive på norsk. Etter et par studioinnspillinger var tiden absolutt moden for første utgivelse.

Cd’en “NESTE MORGENS LYS”, ble sluppet i midten av August 2001. Meningen var at albumet skulle gis ut fra Kristiansand til Bergen i første omgang, men oppmerksommheten rundt bandet,og medlemmene har vært så stor at den ble distribuert over hele landet.

“Neste morgens lys” ble innspilt vinteren/våren 2001 på Lydloftet i Ølen, av Kenneth Pedersen (vocal), Tomi Pedersen (gitarer og bass), og Arnfinn Knutsen (trommer), med Kjetil Ulland som tekniker. I tillegg medvirket : Roger Pedersen , rytme/kassagitar på Naboens brød, Me ska komma tebake, og Ei nye tid. Jørgen Skeie, keyboard. Jostein Hustveit, perkusjon og trommer på Naboens brød og Neste morgens lys. Kjetil Ulland, bass på Ei nye tid.

I slutten av 2004 ga Huldra ut sitt andre album, med tittelen “I syndens slør”. I tillegg til Kenneth Pedersen (vocal), Tomi Pedersen (gitarer og bass), og Arnfinn Knutsen (trommer), medvirket: Harald Levang på perkusjon, Svein Ragnar Myklebust på keyboard, og Jostein Sørtveit på “Koss kan det ha seg. I forbindelse med utgivelsen ble det sluppet 3 radiosingler med låtene: “Du går, Her står eg, og Fine mennesker”, Platen ble distribuert av One Stop Enterteinment i Kristiansand, og spilt på radiostasjoner over hele landet. Huldra oppnådde mest radiospilling med hiten “Her står eg”.

HULDRA består av:

  • Kenneth Pedersen , vokal/gitar
  • Tomi Pedersen , gitar

Når HULDRA spiller “live” har de med forsterkninger :

  • Vidar Stakkestad , synth
  • Einar Klubben , bass
  • Svein Magne Snyen, trommer